Bisol

BISOL Zonnepanelen

Listitem Made in Europe
Listitem Alle relevante certificaten
Listitem Extreem lage degradatie
Listitem PID free
Listitem Excellente prestaties bij lage instraling
Listitem 10 jaar productgarantie
Listitem 25 jaar lineaire vermogensgarantie

De kristallijne fotovoltaïsche zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit  en hun esthetisch design. Alle producten ondergaan doorheen elke stap van het productieproces strenge kwaliteitscontroles zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben. De panelen worden op het einde van het productieproces voorgesorteerd op basis van hun electrische eigenschappen, waardoor systeemverliezen door »mismatch« ¨van zonnepanelen kunnen verminderd worden tot 70%.

Bisol Vermogensgarantie


Strikt positieve vermogenstoleranties

Alle BISOL panelen hebben een hoger reëel vermogen (tot 5Wp meer) dan het nominaal vermogen dat vermeld staat op het paneel, zodat de eindklant bijkomend voordeel heeft bij zijn investering.

25 jaar lineaire vermogensgarantie
Tot 85% van het vermogen na 25 jaar werking. In het eerste jaar wordt minstens 97% van het vermogen gegarandeerd, gevolgd door een vermogensafname van maximaal 0.50% over de volgende 24 jaren.

Lage degradatie

TÜV verouderingstesten, waarbij 20 jaar werking gesimuleerd wordt, tonen aan dat BISOL zonnepanelen de minste laagste degradatie vertonen van amper 0,5% i.p.v. de door TÜV toegestane 5%.

De beste componenten van gereputeerde fabrikanten

De keuze van de onderdelen bij het maken van zonnepanelen heeft een onmiddellijke impact op de kwaliteit, levensduur, prestatie en financiële structuur van een zonne-installatie. De kost voor materialen is verantwoordelijk voor meer dan 90% van de paneelprijs (arbeidskost slechts voor 4%). Daarom is de paneelprijs meestal een goede indicatie van de kwaliteit van het paneel.

Certificaten

Alle BISOL producten worden grondig getest en beantwoorden aan de belangrijkste internationale standaarden IEC 61215, Ed 2 en IEC 617360 en MCS, verplicht voor de Engelse markt.

Weerstand

Weerstandstesten bevestigen dat BISOL zonnepanelen 900kg ballast (sneeuw) weerstaan aan de voorzijde en bestand zijn tegen de hagelbollen van 25mm diameter die tegen 83 km/u vertikaal inslaan.

Esthetiek

BISOL panelen zijn beschikbaar in verschillende visuele uitvoeringen zodat er steeds een paneel kan gekozen worden dat best past bij de woning. Vooral de volledige zwarte “full black” reeks en de Spectrum reeks met gekleurde cellen vallen erg in de smaak. Een ideale combinatie van schoonheid en rendement.

Welke soorten garanties worden aangeboden?

In de markt van zonnepanelen wordt over vele soorten garanties gesproken. Zo zijn er fabrieksgaranties oftewel productgaranties, waarmee de termijn wordt bedoeld waarbinnen een defect product vervangen moet worden door de producent. Maar daarnaast wordt er ook vaak gesproken over de vermogensgarantie die ook vaak (onterecht) opbrengstgarantie wordt genoemd. De vermogensgarantie garandeert een bepaald Wp vermogen na een x-aantal jaren ten opzichte van het Wp vermogen bij aanschaf in jaar nul. Iets wat in de praktijk niet te controleren is voor een gemiddelde huiseigenaar en wat bovendien op geen enkele manier de opbrengst van uw paneel garandeert.

Attachments