Eurener

Eurener Zonnepanelen

In 1997 ontstaan in het Europese centrum van innovatieve bedrijven, met meer dan 15 jaar ervaring is Eurener een van de Pioniers van de zonne-energie in Europa. Eurener is een toonaangevend bedrijf op het vlak van verkoop, productie en kwaliteit in de sector.

De Eurener-Group heeft fabrieken in Spanje en Portugal. Alsook sales afdelingen in enkele Europese en Latijns Amerikaanse landen. Eurener-Group is een producent van zonnecellen, ze werken samen om zonne-energie projecten uit te bouwen met eigen technologie├źn. Om zo een sterker merk te worden dankzij ontwikkeling en perfectioneren van bestaande en nieuwe panelen.

Vermogensgarantie van Panelen zijn bij de hoogste van de markt:

Listitem 12 Jaar product garantie
Listitem Vermogensgarantie van 90% rendement tot 12 jaar
Listitem Vermogensgarantie van 80% rendement tot 25 jaar

Garantie

Welke soorten garanties worden aangeboden?
In de markt van zonnepanelen wordt over vele soorten garanties gesproken. Zo zijn er fabrieksgaranties oftewel productgaranties, waarmee de termijn wordt bedoeld waarbinnen een defect product vervangen moet worden door de producent. Maar daarnaast wordt er ook vaak gesproken over de vermogensgarantie die ook vaak (onterecht) opbrengstgarantie wordt genoemd. De vermogensgarantie garandeert een bepaald Wp vermogen na een x-aantal jaren ten opzichte van het Wp vermogen bij aanschaf in jaar nul. Iets wat in de praktijk niet te controleren is voor een gemiddelde huiseigenaar en wat bovendien op geen enkele manier de opbrengst van uw paneel garandeert.

Attachments