LG

LG SOLAR

– DE LOGISCHE KEUZE VOOR GOEDE ZONNEPANELEN

Een succesvolle investering in fotovoltaïsche systemen hangt af van het merk zonnepaneel dat u kiest. Op het eerste gezicht lijken vele producten beter qua prijs in vergelijking met de kwalitatief hoogstaande modules van LG. Maar als u beter kijkt, kunt u eenvoudig een goede beslissing nemen voor de komende 25 jaar.

 • MAXIMALE PRESTATIE PER OPPERVLAK

  Het is uiterst belangrijk om hoogefficiënte modules te installeren om de meeste energie uit een beperkt oppervlak te halen. LG heeft het vermogen van de modules versterkt tot 300 Wp en is leider in de zonne-industrie.

 • TECHNISCHE COMPETENTIE

  Ongeveer 25 % van de medewerkers van LG Solar is actief in onderzoek en ontwikkeling en ze proberen de modules altijd met de nieuwste technologie te maken.

 • SCHOONHEID AAN DE BUITENKANT

  Het is belangrijk voor de eigenaars dat hun huizen niet visueel geschaad worden door een zonne-energiesysteem. LG modules zijn onopvallend op gebied van design en passen bij elk type dak.

 • BELOFTES HOUDEN IN VERBAND MET VERMOGENOUTPUT

  Om de optimale modules te vinden voor uw zonne-energiesysteem moet u kunnen vertrouwen op de informatie van de fabrikant. LG heeft deze betrouwbaarheid bewezen met de TÜV-vergelijkingstest.

 • TESTRESULTATEN BOVEN DE VERWACHTINGEN

  Zonnemodules worden blootgesteld aan diverse omgevingen. LG voert de relevante kwaliteitstesten grotendeels uit in het eigen testlab gecertificeerd door TÜV en UL. Ook worden sommige tests 2 keer zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd als vereist door IEC.

 • FINANCIËLE KRACHT

  Alleen bedrijven met een lange traditie en vooral met een sterke financiële achtergrond bevinden zich in een positie waar ze zich aan hun beloftes kunnen houden. Insolvente bedrijven kunnen niet langer de garanties hooghouden die ze gegeven hebben.

LG vermogensgarantie