Panasonic

Panasonic zonnepanelen

Waarom Panasonic HIT

Een zonne-energiesysteem is een hoogwaardige langetermijninvestering. De kwaliteit van de modules is dan ook van groot belang. Kies voor een gerenommeerd merk met een betrouwbare garantie waarop u kunt vertrouwen.


Ervaring:
Panasonic is een van de meest betrouwbare spelers in de zonne-energietechnologie. Onze rijke ervaring op het gebied van zonne-energie gaat terug tot de jaren 1970, toen onze modules nog werden ontwikkeld en verkocht onder het merk SANYO. Sindsdien zijn er alleen al in Europa ruim 3 miljoen stuks van onze modules verkocht en geïnstalleerd.


Lang trackrecord:
Wij kunnen onze klanten garanderen dat onze modules decennialang probleemloos zullen werken en voortdurend hoge prestaties zullen leveren.


Betrouwbaarheid:
HIT® staat voor vele jaren betrouwbare werking. En dat gedurende de hele levenscyclus van het systeem. Van de ruim 3 miljoen modules die alleen al in Europa geleverd zijn, bedraagt het uitvalspercentage nog geen 0,005% (stand van zaken in mei 2016).


Rendement:
HIT® heeft een hoog rendement en produceert méér stroom per vierkante meter dan traditionele producten – tot wel 28%* meer. Zo hebt u minder modules nodig op uw dak om zeer hoge prestaties te realiseren.*Vergeleken met het gemiddelde rendement van 120 verschillende modules op de Europese markt. Benchmarkwaarden voor geselecteerde zonnemodules op basis van de catalogi van de fabrikanten (december 2009)

Attachments