Solarworld

Solarworld

KRACHTIG TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

 • Kwaliteit is meetbaar:

  Solarworld levert permanent het bewijs van de kwaliteit van hun producten. Diverse onafhankelijke test-instituten geven daarbij regelmatig de hoogste cijfers.

 • Meer dan 40 jaar zonnestroomervaring:

  Als een van de PV-pioniers beschikken ze over meer dan 40 jaar technologie-ervaring. Met knowhow en passie zetten ze dit potentieel om in topkwaliteit en progressieve oplossingen voor hun klanten.

 • Optimale systeemoplossingen:

  Door hun veelzijdige productenpalet maken ze systeem-oplossingen voor alle toepassingen mogelijk. Ze blijven niet stilstaan bij technische ontwikkelingen, maar bereiden zich nu al perfect op de toekomst voor.

 • Zeer klantvriendelijke garanties:

  Met de lineaire vermogensgarantie van meer dan 25 jaar voor de zonnepanelen van de serie Sunmodule Plus en de lineaire vermogensgarantie van 30 jaar voor het glas-glas-paneel Sunmodule Protect en Sunmodule Bisun, de productgarantie van 10 jaar en een reeks andere garanties rondom kwaliteit en service bieden wij u langdurige zekerheid.

 • Uitgebreide tests:

  De sleutel tot een alles-omvattende kwaliteitsborging zijn intensieve tests die veel verder gaan dan de internationale normen. Zo zorgen wij ervoor dat uitsluitend pro-ducten van topkwaliteit onze fabrieken verlaten.

Solarworld garantie