Sunpower

Voordelen Sunpower

Meer energie uit minder oppervlak:
De SunPower X-serie zonepanelen leveren 38% meer vermogen per paneel. 1 Dit betekent dat u meer vermogen kunt generen op een kleiner oppervlak, met minder panelen. En u kunt de panelen op de zonnigste delen van uw dak plaatsen.
Meer elektriciteit:
Eenvoudig gezegd produceren de SunPower-panelen in de X-serie meer vermogen dan conventionele panelen. Gedurende de eerste 25 jaar zetten ze meer zonlicht om in elektriciteit en produceren ze 70% meer energie per vierkante meter.
Meer flexibiliteit:
Omdat de SunPower X-serie zonnepanelen voor woningen meer elektriciteit uit een klein oppervlak genereren, kunt u uw energieproductie later eenvoudig uitbreiden door meer panelen aan het extra dakoppervlak toe te voegen.
Meer gemoedsrust:
Meer gegarandeerd vermogen. SunPower biedt de beste gecombineerde energie- en productgarantie in de sector van wel 25 jaar. En omdat de zonnecellen van SunPower® op een solide koperen onderlaag zijn aangebracht, leveren ze een ongeëvenaarde betrouwbaarheid gedurende de levensduur van uw zonne-energiesysteem.
Aantrekkelijker:
De panelen in de X-serie zijn beschikbaar in SunPower® Signature Black, voor elegantie en verfijning op uw dak. Dankzij de hoogwaardige esthetiek van deze panelen, die zijn vervaardigd met behulp van volledig zwarte zonnecellen en anti-reflecterend glas om spiegeling te verminderen, zijn de panelen geschikt voor een verscheidenheid van architectonische stijlen

Grafiek sunpower